Μέτρα Προστασίας του Πολίτη


Μέτρα Προστασίας του Πολίτη και της Περιουσίας
του από εγκληματικές ενέργειες  και φυσικές καταστροφές

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι, Γυναικών ,Πολυτέκνων και Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης. Υπό την αιγίδα του Δήμου μας  την Τετάρτη  12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης.

Προσκεκλημένοι ομιλητές: Υπαστυνόμος β’ Αθανάσιος Μαραγκός – Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μεγαλόπολης. Ανθυποπυραγός Σταμπουλίδης Κοσμάς – Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος.

Προσκαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Εκ των συλλόγων

Ετικέτες: ,

Απάντηση

Related Post

Εκλογές ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίουΕκλογές ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου

Την Κυριακή 22/1/2017 και ώρα 10:00 το πρωί έως 17:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί η διαδικασία ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα να

Ανακοινώσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ 17.00μμ εως 18.00 μμ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977734258 ΚΑΙ 6976410100 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ

Ανακοινώσεις

Λύκαια 2017Λύκαια 2017

Λύκαια 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ” Τα ΛΥΚΑΙΑ, Αρχαίοι Αρκαδικοί  Πανελλήνιοι Αγώνες Αθλητισμού και Πολιτισμού, κατά τετρακόσια τουλάχιστον χρόνια, σύμφωνα με τον Παυσανία, παλαιότεροι των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Ανακοινώσεις