Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017

WP_20170113_003

Ο σύλλογος τριών τέκνων Μεγαλόπολης ο «Αρκάς», πραγματοποίησε το Σάββατο 14-01-2017 στις 5:00 το απόγευμα   την κοπή της πρωτοχρονιάτικηs  πίτας του στο  καφέ  “ΛΑ ΡΟΖ”.

 

Η προσέλευση  του κόσμου ξεπέρασε κάθε  προηγούμενο αφού 100 και πλέον μέλη και φίλοι κατέκλισαν το χώρο.

 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν, το μέλος μας και  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χίνης Βασίλειος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του νομικού προσώπου του δήμου Δούκουρης Ανδρέας ,το μέλος μας  δημοτικός σύμβουλος καθώς και πρόεδρος της ΑΝΒΟΠΕ Μιχόπουλος Κωνσταντίνος ,το μέλος μας  δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κακαβάς Πολύβιος ,ο πρόεδρος του εμποροβιομηχανικού συλλόγου Αντώνακας Νίκος ,η πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Ταμπάκη Σταυρούλα ,η πρόεδρος του συλλόγου των Γυναικών Λαγούδη Μαρία  ,ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Γαλάνης Κωνσταντίνος, η γραμματέας της ΑΛΜΑ Δεληγιώργη Κωνσταντίνα και ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων της Τρίπολης  Καμπούρος Κωνσταντίνος.

 

Το φλουρί  κέρδισε το μέλος μας Καρδάσης Γεώργιος και πήρε ένα καλάθι με προϊόντα από μεταποιητικές επιχειρήσεις της περιοχής μας. Τα δώρα ήταν προσφορές: α) του καταστήματος ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ από το χωριό  Ψάρι , β) τα  καταστήματα ζυμαρικών ΨΥΛΛΑ, ΜΑΚΡΗ , ΜΑΝΙΚΑ από Μεγαλόπολη και Κυριακής Μπακογιάννη από Καρύταινα, γ)  την αρτοποιία Καρβέλα , δ) το ζαχαροπλαστείο Παράδοση , ε) τις μελισσοκομικές  ΖΩΗΣ και ΜΑΝΙΚΑ, στ) τα αλλαντικά ΣΤΑΘΗΣ από το χωριό  Ποταμιά, ζ) την mega super funts  της Κατερίνας Πόπα από Μεγαλόπολη. Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις για την ευγενική προσφορά τους.

 

Χαιρετισμό στα μέλη εκτός από τον πρόεδρο του συλλόγου, Μπάζιο Δημήτριο,  απεύθυνε ο  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χίνης Βασίλειος, που τόνισε την ανάγκη υποστήριξης των πολυμελών οικογενειών προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της εποχής μας και ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Τρίπολης που ευχήθηκε για την νέα χρονιά και επεσήμανε ότι οι αγώνες των συλλόγων τώρα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και έχουν ανάγκη την συσπείρωση των μελών τους.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Απάντηση

Related Post

Συνάντηση συλλόγων τρίτεκνωνΣυνάντηση συλλόγων τρίτεκνων

Ο σύλλογος τριών τεκνών Μεγαλόπολης  ο “ΑΡΚΑΣ” καλεί σε συνάντηση τα Δ.Σ των συλλόγων τριών τεκνών της περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων νήσων, Αττικής και Σαλαμίνας στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 στην Καρύταινα

Εκδηλώσεις

Η κατάκτηση της κορυφής ΠελοποννήσουΗ κατάκτηση της κορυφής Πελοποννήσου

Η κατάκτηση της κορυφής Πελοποννήσου.

Ο Σύλλογος τριών τέκνων Μεγαλόπολης στην κορυφή της Πελοποννήσου, στον Προφήτη Ηλία του Ταΰγετου. Με πολύ αισιοδοξία και κόπο, επιτυγχάνεται η κατάκτηση της κορυφής, αυτό σημαίνει ομαδικό πνεύμα, αυτό σημαίνει

Εκδηλώσεις