Γύρος Κρήτης


Γύρος Κρήτης από 27 ως 31 Αυγούστου 2017

Εκδρομή – Γύρος Κρήτης. Ηράκλειο, Ενυδρείο, Χανιά,  Κνωσός, Μονή Αρκαδίου, Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Σπιναλόγκα.

1η ημέρα : Μεγαλόπολη – Πειραιάς – Χανιά εν πλώ.

Ώρα 17:00 συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο της ΑΝΕΚ LINES και άφιξη στο λιμάνι των Χανίων στις 06:00 το πρωί επόμενης μέρας.

2η ημέρα : Ηράκλειο – Μονή Καλυβιανής – Μάταλα – Πλακιάς – Χανιά.

Επιβίβαση στο λεωφορείο ώρα 06:30 και αναχώρηση για τους Τάφους των Βενιζέλων και περνώντας από τα πιο πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα του νομού Χανίων Αγία Μαρίνα και Πλατανιά φθάνουμε στο Μάλεμε για επίσκεψη στο γερμανικό Νεκροταφείο όπου είναι θαμμένοι 4,500 γερμανοί στρατιώτες. Επιστροφή στην πόλη των Χανίων τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης και ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι το βράδυ για βόλτα στο Βενετσιάνικο λιμάνι με το Φάρο καθώς και την παλιά πόλη το στολίδι των Χανίων. Το βράδυ ομαδική διασκέδαση σε πολιτιστική εκδήλωση του δήμου Χανίων με χορούς και τραγούδια της Κρήτης.

3η ημέρα : Χανιά – Μονή Αρκαδίου – Ρέθυμνο – Ηράκλειο.

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την ιστορική και τόπο θυσίας ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην περίοδο της Τουρκοκρατίας. Επίσκεψη-προσκύνημα. Συνεχίζουμε για το γραφικό Ρέθυμνο, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Στάση για φαγητό ξεκούραση και βόλτα στην πόλη που είναι χτισμένη δίπλα στην πιο πλατιά αμμουδιά και γύρω από το εντυπωσιακό Κάστρο Φορτέτζα, «κρατά» τη δική της φυσιογνωμία, την αρχιτεκτονική της όψη.. Κατόπιν αναχώρηση για την πόλη του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : Ηράκλειο – Ενυδρείο – Άγιος Νικόλαος – Ελούντα – Σπιναλόγκα – Χερσόνησος – Μάλλια.

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για το ενυδρείο Κρήτης. Το μεγαλύτερο και καλύτερο της Ελλάδας και από τα καλύτερα της Ευρώπης. Το Ενυδρείο καταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. περίπου και είναι τμήμα του ευρύτερου κτιριακού συγκροτήματος του “Θαλασσόκοσμου”. Το συνολικό μέγεθος του ενυδρείου σχετίζεται με την εγκατάσταση πολλών δεξαμενών – ενυδρείων διαφόρων μεγεθών, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε όγκο (60.000 λίτρων). Έτσι, έγινε δυνατό να φιλοξενηθούν οργανισμοί μεγάλου μεγέθους. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Άγιο Νικόλαο, το πρώτο τουριστικό κέντρο της Κρήτης. Η γραφική λίμνη με τις ταβέρνες, τα καφενεία στην παραλία της, τα αμέτρητα βαρκάκια αραγμένα το ένα δίπλα στο άλλο και τα σπίτια χτισμένα γύρω από τη λίμνη, χαρίζουν στην πόλη ξεχωριστή ομορφιά. Θα συνεχίσουμε για την κοσμοπολίτικη Ελούντα. Χρόνος ελεύθερος ή προαιρετική επίσκεψη στο νησάκι Σπιναλόγκα. Επιστροφή στο λιμάνι του Ηρακλείου και ώρα 21:00 αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

5η ημέρα  : Πειραιάς – Μεγαλόπολη.

Άφιξη στο Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Μεγαλόπολη γεμάτοι με ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Τιμή κατ’ άτομο
2/3κλινο δωμάτιο Μονόκλινο δωμάτιο
220 € 260 €

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Μία διανυκτέρευση στην πόλη των Χανίων σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.
  • Μία διανυκτέρευση στην πόλη του Ηρακλείου σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.
  • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ.
  • Εισιτήρια πλοίου Πειραιά – Χανιά και Ηράκλειο – Πειραιά σε οικονομική θέση.
  • Διπλωματούχος ξεναγός για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Δεν περιλαμβάνονται :

Ότι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους για τους μη κατόχους κάρτας τριτεκνίας – πολυτεκνίας, φαγητά, ποτά κ.α.

Είσοδος στο ενυδρείο : 6 €.

Για την έγκυρη εγγραφή στην εκδρομή πρέπει να δοθεί προκαταβολή 100 €.

Οι θέσεις στο λεωφορείο ορίζονται με σειρά προτεραιότητας εγγραφής και την κατάθεση προκαταβολής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας

Καλό ταξίδι και καλή διασκέδαση

Πληροφορίες : Κολοκοτρώνη 25 Μεγαλόπολη τηλ. 27910 21144 κιν. 6946 687629

Πρόεδρο Συλλόγου Κο Γκιουμέ Ιωάννη κιν. 6976 410100

Γύρος Κρήτης – Πρόγραμμα εκδρομής

Ετικέτες:

Απάντηση

Related Post

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρουΣτολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Σήμερα το απόγευμα στις 7:00 σας περιμένουμε στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, του Συλλόγου μας, στη κεντρική πλατεία(πεζόδρομο). Ελάτε να μπούμε στο κλίμα των εορτών γιατί εμείς πάντα(γνωρίζοντας τις δύσκολες

Δραστηριότητες